Calatorule,

De indata ce ai venit, fie si cu gandul in tinutul obcinilor Bucovinei, inseamna ca vrei sa te regasesti si sa gasesti. Altcumva spus, vrei sa te descoperi si sa descoperi.

Asezamantul de oaspeti La Roata vine in intampinarea acestor dorinte, atat de firesti intr-un secol al nelinistii si grabei. Fiindca La Roata, intoarcerea intr-un timp al statorniciei, cand ziua era zi, masa, masa, casa, casa, este inca posibila.

Fii binevenit, calatorule, intr un ambiet in care autenticul face casa buna cu rafinamentul culinar si bunul gust in toate.

Cu tot dragul, Familia Selig Florea

despre_noi_1

O pensiune cu suflet pentru suflet !

despre_noi_2

La Roata au poposit, reconstruite lemn cu lemn, bucata cu bucata case de la inceputul veacului al 19-lea, imbatranite in munte, undeva spre izvoarele Sucevei, Manastirea Humorului si Partestii de Jos.
Lor li s-a adaugat spre tihna, si o moara veche, de unde si numele asezamantului, care a ostenit, invartindu se sub suvoaiele Bistritei Aurii.

O zona de servit masa, o crama, o terasa si locuite pentru excentricii cu pretentii s au nascut din toate astea, totul pentru confort, relaxare si liniste.
Aflata la doar 500m de centrul orasul Gura Humorului, Pensiunea La Roata va pune la disponzitie cazare in camere modere cat si cazare in case vechi stramutate.

In mod obisnuit, micul dejun este buffet si se servete cu produse proaspete provenite din gospodariile locale si din apropiere cat si din productie proprie, avand o livada de mere, o gradina de zarzavaturi, o microferma de pasari si o bogata camara cu multe bunatati.

Parteneri