Cãlãtorule drag,

De îndatã ce ai poposit, fie și numai cu gândul, în ținutul obcinilor Bucovinei înseamnã cã vrei sã gãsești și sã te regãsești. Vrei sã descoperi și sã te descoperi.

Așezãmântul de oaspeți La Roatã*** vine în întâmpinarea acestor dorințe, atât de firești într-un secol al neliniștii și grabei. La noi este posibilã întoarcerea într-un timp al statorniciei, când ziua era zi, masa – masã, casa – casã.

Fii binevenit, Cãlãtorule, într-o ambianță unde autenticul merge mână în mână cu mãiestria culinarã și bunul gust în toate.

Cu tot dragul, Familia Selig Florea


O pensiune cu suflet, pentru suflet

Născuta din respect și admirație pentru tradiția, arta și arhitectura Bucovinei și amplasatã la numai 500 m de centrul orașului Gura Humorului, Pensiunea La Roatã*** este un muzeu al satului in miniatura: cinci case taranesti (Vasile, Anastasia, Zenovia, Elisabeta si Dumitru), vechi de 120 de ani, stramutate lemn cu lemn pe proprietatea noastra, te vor duce, Oaspete drag, într-o călătorie în timp, în perioada copilăriei petrecute la bunici.

În ceea ce privește confortul, acestea au încălzire centrală, baie proprie, televizor, conexiune wi-fi.

Tot La Roata*** si-a mai gasit loc un spatiu pentru servirea mesei, cu bucate tradiționale pregătite in casa, din produse proaspete de la fermierii locali sau de la mica noastra ferma de pasari ori din livada cu meri. Avem, de asemenea, o terasă rustica în aer liber, iar cazarea moderna este impartita in 4 case, aflate la mica distanta una de cealalta (camere duble/twin si apartamente). Conexiunea wi-fi, parcarea si inchirierea de biciclete sunt gratuite.

La Roata*** timpul trece diferit.

Vino, descopera, traieste o experienta autentic bucovineana!

Parteneri:

3 star hotels in Gura Humorului
partener touring-romania zig zag
Pension La Roata9.6RECOGNITION OF EXCELLENCE 2021

Ne mai gasesti si pe: